Ασημένιο βραβείο για την ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια του Nissan Qashqai

Ασημένιο βραβείο για την ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια του Nissan Qashqai

Στο πλαίσιο των ΙΑΒ ΜIXX Awards ’19

Στο πλαίσιο των ΙΑΒ ΜIXX Awards ’19, η ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια της Tempo OMD Hellas με την κωδική ονομασία «Nissan Qashqai Social Cards» για το ομώνυμο κορυφαίο crossover της μάρκας, απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο στην «Mobile Αdvertising». Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα, η συγκεκριμένη καμπάνια, απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Tablet or Mobile Αdvertising», των Digital Media Awards ’19.

Τις συμμετοχές έκρινε επιτροπή αποτελούμενη από 12 διεθνείς κριτές, με τις υποψηφιότητες να δίνουν στην αγορά την εικόνα τόσο των δημιουργικών, όσο και των αποτελεσματικών πρακτικών στον χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας.  Πρόκειται για βραβεία που συνδιοργανώνει ο ΙΑΒ Hellas με την Direction Business Network και τα οποία για 5η  συνεχή χρονιά,  δίνουν την ευκαιρία για να διακριθούν τα καλύτερα έργα της ψηφιακής διαφήμισης.

Τα Social Cards είναι νέα, καινοτόμα mobile first ad-formats, που επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να επεκτείνουν την αποτελεσματικότητα του Social Media περιεχομένου τους στο περιβάλλον premium τοπικών εκδοτών, αυξάνοντας έτσι την κάλυψη και το engagement. Με τα Social Cards οι διαφημιζόμενοι δεν έχουν επιπλέον κόστος παραγωγής και το time to market είναι άμεσο.

Νίκος Τσάδαρης