To Nissan Navara, Pick-up της Χρονιάς

To Nissan Navara, Pick-up της Χρονιάς

Πρώτο στα Honest John Awards του Ηνωμένου Βασιλείου

Μια κορυφαία διάκριση κέρδισε το Nissan Navara, σε ένα από τα πιο ευυπόληπτα βραβεία αυτοκινήτου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Navara στέφθηκε νικητής από τους αναγνώστες του Honest John Vans, ενός αυτοκινητικού ιστότοπου που  λαμβάνει υπόψη του την γνώμη των  2.3 εκατομμυρίων χρηστών του,  για να καθορίσει τα πιο περιζήτητα μοντέλα σε κάθε κατηγορία.

Ο συντάκτης του Honest John Vans, Dan Powell, δήλωσε: «οικονομικό στην χρήση, με πολύ καλό εξοπλισμό και πιο απολαυστικό στην οδήγηση από ό, τι οι περισσότεροι ανταγωνιστές του, το Navara έχει γίνει το πρότυπο με το οποίο πρέπει να κριθούν όλα τα υπόλοιπα pick-up. Στο Navara, οι αναγνώστες μας αγαπούν την κορυφαία εμπειρία μεταφοράς και ρυμούλκησης φορτίου που προσφέρει, γεγονός που το καθιστά ως την πλέον αξιόπιστη επιλογή για τους αυτοκινητιστές που χρειάζονται 4Χ4 για βαριές δουλειές».

Τα βραβεία HonestJohn.co.uk διαφέρουν από πολλά άλλα στον κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς οι αναγνώστες του ιστότοπου «υπαγορεύουν» τα μοντέλα που βραβεύονται. Τα βραβεία λαμβάνουν τα οχήματα που έχουν συγκεντρώσει  το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μεταξύ των χρηστών του ιστότοπου,  τους τελευταίους 12 μήνες.

Στην Ελλάδα, το Navara διατίθεται τώρα με το πρόγραμμα Super Απόσυρση, από την Νικ. Ι. Θεοχαράκης,  3.000 ευρώ φθηνότερα και με πέντε χρόνια εγγύηση.

Νίκος Τσάδαρης