Ferrari εναντίον Porsche σε…ρολόι!

Ferrari εναντίον Porsche σε…ρολόι!

Δύο νέες δημιουργίες των θρυλικών αυτοκινητοβιομηχανιών

Δύο νέες δημιουργίες για λογαριασμό των θρυλικών αυτοκινητοβιομηχανιών ανοίγονται πλέον μπροστά σε αυτόν που μπορεί να διαθέσει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να φέρει τη μηχανοκίνητη μαγεία στον καρπό του.

Στη μία γωνία, το Hublot Classic Fusion Ferrari GT Watch, που αναπτύχθηκε από την Hublot σε συνεργασία με το Centro Stile Ferrari.

Παρά το υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα της Hublot, το χαρακτηριστικό κόκκινο της φίρμας από το Μαρανέλο ενυπάρχει διάσπαρτο στο ρολόι, όπως στους δείκτες, κραυγάζοντας «Ferrari» από χιλιόμετρα.

Κομψό, σύγχρονο και όσο μυώδες θα ήθελε η Ferrari, το ρολόι αντλεί έμπνευση από τον κόσμο του Gran Turismo και τον εξαιρετικά καινοτόμο χαρακτήρα του. Το ακριβότερο της σειράς είναι η χρυσή έκδοση Ferrari GT King Gold, που σκαρφαλώνει στα 38.300 ευρώ.

Στην άλλη γωνία, ο δεύτερος μονομάχος, το Porsche Globetimer 1919 Gold Edition Watch, εκεί που η φόρμα και η λειτουργία συγκρούονται με πρόδηλα Porsche τρόπο. Μέσα σε αυτή τη θήκη από χρυσό 18 καρατίων φιλοξενούνται 24 ζώνες ώρας και μια σειρά από καινοτομίες που χάρισε στην Porsche Design ο θρυλικός ελβετός κατασκευαστής μηχανισμών Dubois Dépraz.

Εδώ η έμφαση έχει δοθεί στην κατασκευαστική δεξιοτεχνία της Porsche, καθώς το ρολόι φιλοξενεί αρκετά στοιχεία από τα τετράτροχα θαύματα της φίρμας από τη Στουτγκάρδη, όπως το μαύρο δέρμα στο λουράκι που είναι το ίδιο μαύρο δέρμα του σαλονιού των Porsche, αλλά και η αντι-ανακλαστική επίστρωση του τζαμιού που δανείστηκε ξανά το ρολόι από τις γραμμές παραγωγής της Porsche.

Η χρυσή έκδοση του Porsche Design 1919 Globetimer UTC κοστίζει 29.500 ευρώ.