Νέοι επικεφαλής σχεδίασης των Rolls-Royce και BMW

Νέοι επικεφαλής σχεδίασης των Rolls-Royce και BMW

Το BMW Group κάνει το επόμενο βήμα στο δρόμο για βιώσιμες και πιο λιτές δομές

Το BMW Group επαναδιοργανώνει τον τομέα της σχεδίασης και κάνει το επόμενο βήμα στο δρόμο για βιώσιμες, πιο λιτές δομές με τους νέους επικεφαλής σχεδίασης της Rolls-Royce και της BMW, Jozef Kaban και Domagoj Dukec.

Ο Jozef Kaban, πρώην επικεφαλής σχεδίασης της BMW, αναλαμβάνει το τμήμα σχεδίασης της Rolls-Royce, με ισχύ από την 1η Απριλίου, 2019.

Ο Domagoj Dukec, πρώην επικεφαλής σχεδίασης των BMW i και M, αναλαμβάνει υπεύθυνος σχεδίασης της BMW, με ισχύ από την 1η Απριλίου, 2019.

Αυτή η συστηματική συγχώνευση των αρμοδιοτήτων θα επικεντρωθεί στη σχεδίαση της μάρκας με μεγαλύτερη συνέπεια, στοχεύοντας σε σύγχρονα προϊόντα με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

«Η επανευθυγράμμιση του τομέα Σχεδιασμού του Group σηματοδοτεί τη μελλοντική μας κατεύθυνση. Η νέα δομή θα διασφαλίσει μεγαλύτερη απόδοση, ταχύτητα και ευελιξία στη διαδικασία σχεδίασης. Μέσα από τις νέες αρμοδιότητες θα προσδιοριστεί η σχεδιαστική κατεύθυνση για την κάθε μάρκα και θα ευθυγραμμιστεί στις μελλοντικές απαιτήσεις», δήλωσε ο Adrian van Hooydonk, επικεφαλής Σχεδιασμού του Group, την Παρασκευή στο Μόναχο.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
BMW
Παρακαλούμε περιμένετε ...