Το νέο Suzuki Jimny υποψήφιο για World Car Award 2019

Το νέο Suzuki Jimny υποψήφιο για World Car Award 2019

Διεκδικεί ακόμα το βραβείο World Urban Car 2019 και το World Car Design 2019

Το νέο Suzuki Jimny που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάσαμε από αυτήν εδώ την ενότητα, πριν λίγες εβδομάδες, ήδη διεκδικεί τρία βραβεία μεταξύ των οποίων είναι και το βραβείο του World Car of the Year.

Συγκεκριμένα, τo Jimny εκτός από την διεκδίκηση του τίτλου World Car Of the Year, είναι υποψήφιό γι’ ακόμα δύο βραβεία, καθώς βρίσκεται στην τελική πεντάδα για το βραβείο World Urban Car 2019 και στο παγκόσμιο top 5 των αυτοκινήτων που διεκδικούν τον τίτλο World Car Design 2019.

Ο διαγωνισμός World Car Awards, ο οποίος λαμβάνει χώρα για έκτη συνεχόμενη χρονιά είναι ίσως ο σημαντικότερος θεσμός βράβευσης στον παγκόσμιο αυτοκινητιστικό κόσμο καθώς οργανώνεται και ψηφίζουν 86 διακεκριμένοι δημοσιογράφοι αυτοκινήτων από 24 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η αντίστροφη μέτρηση του World Car Finals θα συνεχιστεί την Τρίτη 5 Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης όπου θα ανακοινωθούν οι top 3 κορυφαίοι φιναλίστ παγκοσμίως, μαζί με το Παγκόσμιο Πρόσωπο της Χρονιάς του 2019.

Η τελική φάση θα γίνει με την τελετή απονομής βραβείων Grande Finale που ανοίγει το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...