Η Skoda αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου Scala

Η Skoda αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου Scala

Το Scala είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που χαρακτηρίζεται από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της

Μία εβδομάδα πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ, η Skoda δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του Scala, του νέου χάτσμπακ της μάρκας.

Οι οπτικές ομοιότητες με το εσωτερικό του Vision RS, είναι προφανείς. Η τσέχικη μάρκα μεταφέρει την σχεδιαστική γλώσσα του πρωτότυπου που παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού πριν από λιγότερο από δύο μήνες, σε μοντέλο παραγωγής και μάλιστα σε μία δημοφιλέστατη κατηγορία.

Το Scala θα είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που χαρακτηρίζεται από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της. Μία μίξη εργονομίας και συναισθηματικής έλξης, σε ένα ιδιαίτερα εκφραστικό και ξεχωριστό design.

Μία μεγάλη, έγχρωμη οθόνη κεντρικά τοποθετημένη και ψηλά στο πεδίο του οδηγού, μαζί με ένα νέο πίνακα οργάνων, εντυπωσιάζουν. Η οθόνη μπορεί να φτάσει σε μέγεθος τις 9,2 ίντσες και είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία, προφέροντας πλήθος πληροφοριών, με εύκολο και ευχάριστο τρόπο σε οδηγό και συνοδηγό.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στον σχεδιασμό και των πιο μικρών λεπτομερειών: από την καμπυλωτή, μονοκόμματη φάσα που περικλείει την οθόνη στο κάτω μέρος της και διατρέχει οριζόντια το ταμπλό, μέχρι το σχήμα των διακοπτών ή τον τρόπο που αναπτύσσονται οι αεραγωγοί που μοιάζουν να καταλήγουν επιθετικά στο εσωτερικό των θυρών. Σε συνδυασμό με νέα χρώματα και υλικά, επιφάνειες πρωτότυπης υφής και ακριβή αίσθηση σε οτιδήποτε μπορεί να αγγίξει το μάτι ή το χέρι, η εντύπωση που δημιουργείται είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και ευχάριστη.

Η παγκόσμια πρεμιέρα για το Scala θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου, στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.

Νίκος Τσάδαρης 

Σχετικά Tags
Skoda