Tο νέο DS 3 Crossback στην «Αυτοκίνηση 2018»

Tο νέο DS 3 Crossback στην «Αυτοκίνηση 2018»

Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο μοντέλο

Απευθείας «σύνδεση» με το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού αποτελεί η παρουσία (πανελλήνια πρεμιέρα) του νέου DS 3 Crossback στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που μπορεί να καλύψει με χαρακτηριστική άνεση μεγάλες αποστάσεις, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και πληρέστατο εξοπλισμό. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορέσουν να πάρουν μια πρώτη γεύση από την κορυφαία άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του, καθώς η ιδιαίτερη αυτή αρετή του, ξεκινά από τα καθίσματα. Η εξαιρετική μόνωση NVH για θόρυβο και κραδασμούς, φροντίζει με τη σειρά της για τα υψηλά επίπεδα ακουστικής άνεσης, ενώ χάρη στη νέα πλατφόρμα του νέου DS 3 Crossback, κορυφαία είναι και τα οδηγικά του χαρακτηριστικά.

Το νέο DS 3 Crossback είναι το πρώτο μοντέλο που διαθέτει την τελευταία αναβάθμιση του PureTech βενζινοκινητήρα με απόδοση 155 ίππων που συνδυάζεται με το EAT8 αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (με 8 σχέσεις). Παράλληλα, τη γκάμα των κινητήρων του μοντέλου συμπληρώνουν οι εκδόσεις του PureTech των 1,2 λίτρων με απόδοση 100 και 130 ίππων, που είναι σύμφωνοι με τα πρότυπα ρύπων Euro 6.2.

Στο πολυτελές περίπτερο της DS Automobiles, οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την εντυπωσιακή νέα γκάμα των μοντέλων DS, με τη ναυαρχίδα DS 7 Crossback να ξεχωρίζει. Τέλος, στο ίδιο περίπτερο, δυναμικό παρόν θα δώσει και το DS 3, το στυλάτο αυτοκίνητο πόλης.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
DS