Με πανελλαδικές πρεμιέρες η BMW στην «Αυτοκίνηση 2018»

Με πανελλαδικές πρεμιέρες η BMW στην «Αυτοκίνηση 2018»

Η γερμανική μάρκα θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα

Έντονη παρουσία με μία πολυτελή γκάμα νέων μοντέλων, θα έχει η ΒMW στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018».

Στη φετινή έκθεση που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 10 - 18 Νοεμβρίου, η κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων του Μονάχου θα παρουσιάσει στο Ελληνικό κοινό νέες αφίξεις μοντέλων που λανσάρουν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας σε αρκετές κατηγορίες και σηματοδοτούν σημαντικές εξελίξεις στους τομείς της τεχνολογίας, της ηλεκτροκίνησης, της συνδεσιμότητας και της δυναμικής οδήγησης.

Το περίπτερο της μάρκας θα χωρίζεται στις εξής 5 βασικές χωροταξικές ενότητες: Πανελλαδικές Πρεμιέρες, μοντέλα BMW X, Ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά μοντέλα BMW i, μοντέλα BMW M και υπηρεσίες BMW Connected Drive. Πανελλαδική πρεμιέρα στην πολυτελή κατηγορία θα κάνουν δύο νέα μοντέλα της μάρκας που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Πρόκειται για την νέα Σειρά 8 Coupe και την νέα X 5 που έρχεται στη χώρα μας. Όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας X (X1, η νέα X2, η νέα X3 και η νέα Χ4) θα πλαισιώνουν το νέο πολυτελές SAV.

Στην ενότητα BMW i, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το μέλλον της αυτοκίνησης όπως αυτό διαμορφώνεται σήμερα. Μεγάλος πρωταγωνιστής εδώ το νέο i 8 Roadster, ενώ δίπλα του θα βρίσκεται το καινοτόμο ηλεκτρικό i3 s 120 Ah, με μεγαλύτερη αυτονομία και καλύτερες επιδόσεις.

Τέλος, στην ενότητα BMW M, θα ξεχωρίζει η νέα M2 Competition με νέο κινητήρα από το BMW M Division, ισχύος 410 ίππων.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης διαμορφώνονται ως εξής:
Δευτέρα – Παρασκευή (15:00 – 21:00)
Σάββατο και Κυριακή (10:00 – 21:00)

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
BMW