Η Skoda στην «Αυτοκίνηση 2018»

Η Skoda στην «Αυτοκίνηση 2018»

Πρεμιέρα της νέας Fabia

Η Skoda πρωταγωνιστεί στην «Αυτοκίνηση 2018», αποκαλύπτοντας σε πανελλήνια πρεμιέρα τη νέα Fabia, το ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλη την Ευρώπη compact μοντέλο της. Αιχμή του δόρατος, η σπορ έκδοση Monte Carlo, με έντονο το χαρακτήρα της εξατομίκευσης, ενώ δυναμικό παρών θα δώσουν και τα νέα SUV της μάρκας, τα Kodiaq και Κaroq.

Ανάμεσά τους και η νέα έκδοση Κodiaq Scout, με έντονο τον περιπετειώδη χαρακτήρα. Το περίπτερο της Τσέχικης μάρκας, στην είσοδο της έκθεσης, καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια 425 τ.μ. και δίνει μία πλήρη εικόνα της νέας εποχής της. Πιο αναλυτικά, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα παρακάτω μοντέλα: Fabia Monte Carlo 1.0 TSI 95 hp & 1.0 TSI 110 hp DSG, Fabia Combi Style 1.0 TSI 95 hp, Citigo Style 1.0 60 hp Green Tec, Karoq Ambition 1.5 TSI ACT 150 hp & 1.6 TDI 116 hp DSG7, Kodiaq Ambition 2.0 TDI 150 hp DSG 4x2 & Scout 1.5 TSI ACT 150 hp DSG 4x4, Octavia Style 1.5 TSI ACT 150 hp και το Superb Style 2.0 TDI 150 hp DSG7

Πιστή στην παράδοσή της, η Skoda στηρίζοντας το motto ‘’We love cycling’’ αφιερώνει λίγο χώρο στο περίπτερο για να φιλοξενήσει ως εκθέματα και τρία ποδήλατα της, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου ηλεκτρικού ποδηλάτου της γκάμας, του e-ΒΙΚΕ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο της έκθεσης, θα υπάρχουν διαθέσιμα τέσσερα μοντέλα Fabia στην έκδοση Μonte Carlo, για να κάνουν test-drive όσοι ενδιαφερόμενοι. Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις τόσο με 95 hp και manual κιβώτιο ταχυτήτων όσο και 110 hp με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG.

Επίσης, η μάρκα επιφυλάσσει μία έκπληξη για τους λάτρεις της σπορ οδήγησης, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία διαφορετική εμπειρία, με …περισσότερα γκάζια, σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Skoda