Πρεμιέρα για το Mini Electric Concept

Πρεμιέρα για το Mini Electric Concept

Για πρώτη φορά η μάρκα θα παρουσιάσει μία νέα Augmented Reality εφαρμογή

Στη φετινή έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 10 - 18 Νοεμβρίου, η Μini θα παρουσιάσει μία πλούσια ποικιλία μοντέλων, όπως τα νέα 3θυρο και 5θυρο Mινι, το Countryman, το Countryman Plug - In Hybrid καθώς το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο Electric Concept.

Το μοντέρνο stand της μάρκας θα χωρίζεται σε θεματικές ενότητες που θα βασίζονται στη φιλοσοφία της. Στο Mini Corner θα παρουσιάζονται τα νέα 3θυρο & 5θυρο Mini, καθώς και το Countryman. Στο Mini Electric Corner, θα βρίσκεται το πρωτότυπο Electric Concept και το Countryman Plug-In Hybrid που σηματοδοτούν για τη μάρκα νέες μορφές αστικής μετακίνησης χωρίς εκπομπές ρύπων. Στο χώρο του Μini welcome area, οι επισκέπτες θα μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για test drive και να ενημερωθούν για προσφορές των μοντέλων της μάρκας.

Όσον αφορά τα μοντέλα που παρουσιάζονται στην έκθεση, τα 3θυρα και 5θυρα διατίθενται με νέους συνδυασμούς κινητήρα – κιβωτίου, μία εκτεταμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, νέας σχεδίασης προβολείς και πίσω φώτα, πρόσθετες εξωτερικές αποχρώσεις και προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας για άνεση και ψυχαγωγία.

Μεγάλη εντύπωση αναμένεται να προκαλέσει το Electric Concept όπου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τρίτη φορά παγκοσμίως. Το πρωτότυπο όχημα μεταφέρει το μήνυμα της βιώσιμης αστικής μετακίνησης και ταυτόχρονα προαναγγέλλει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής Μini που θα ακολουθήσει το 2019.

Επιπλέον, για πρώτη φορά, η μάρκα θα παρουσιάσει μία νέα Augmented Reality εφαρμογή η οποία με την χρήση της συσκευής Microsoft HoloLens θα επιτρέπει στους φίλους της να προβάλουν επιτόπου αξεσουάρ πάνω στα αυτοκίνητα.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Μini