H Nissan στην «Αυτοκίνηση 2018»

H Nissan στην «Αυτοκίνηση 2018»

Επίκεντρο η επιβατική έκδοση του e-NV200 Evalia

Η Nissan θα είναι παρούσα στην Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού / αίθουσα ξιφασκίας, με πλήρη γκάμα μοντέλων, τόσο στο περίπτερό της, όσο και στον χώρο διεξαγωγής των test drives.

Στο επίκεντρο της προσοχής αναμένεται να βρεθεί το  e-ΝV200 Evalia, η επιβατική έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου  βαν e-NV200, που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του βραβευμένου NV200 με αυτά του νέου Leaf, προσφέροντας στους επαγγελματίες και τις  επιχειρήσεις ένα ελαφρύ φορτηγό μηδενικών εκπομπών ρύπων, με καινοτόμες τεχνολογίες και λειτουργικότητα. Το e-NV200 έρχεται τώρα με αυξημένη αυτονομία κατά  60%, με αμετάβλητη χωρητικότητα φορτίου και με κιβώτιο ταχυτήτων μιας σχέσης.

Δίπλα στο ηλεκτρικό Nissan, θα βρίσκεται το supercar GT-R, αλλά και το νέο, 2ης γενιάς αμιγώς ηλεκτροκίνητο Leaf. Στην έκθεση θα βρίσκεται και το  Micra 5ης γενιάς, που αυτή την φορά ξεφεύγει από τα καθιερωμένα που είχαμε συνηθίσει στις προηγούμενες γενιές. Μαζί και το best seller Qashqai, το Juke και το X-Trail, η τριλογία των crossovers της μάρκας.

Ξεχωριστή θέση στο περίπτερο θα έχει και το N-Guard του Navara,  μια σκληροτράχηλη ειδική έκδοση του pickup της φίρμας, που ήρθε και στην Ελλάδα.

Νίκος Τσάδαρης