Το προβάδισμα που δίνει η BMW 5 Sedan στον πράκτορα Jack Ryan

Το προβάδισμα που δίνει η BMW 5 Sedan στον πράκτορα Jack Ryan

Δείτε το βίντεο

Τα BMW έχουν συχνή παρουσία στη μεγάλη οθόνη & μέσω αυτής γίνεται ένα μεγάλο μέρος της προώθησής τους στο αγοραστικό κοινό. Τώρα, η γερμανική φίρμα κάνει ένα επίσης εντυπωσιακό ντεμπούτο στον κόσμο του video streaming, καθώς μία ολόκληρη γκάμα αυτοκινήτων της θα πλαισιώσει τον θρυλικό αναλυτή της CIA και πράκτορα Jack Ryan στη νέα σειρά του Amazon «Tom Clancy’s Jack Ryan». Την πρώτη σεζόν θα διατίθεται αποκλειστικά σε Prime Video, αρχής γενομένης από της 31ης Αυγούστου 2018.

Ο χαρακτήρας του Jack Ryan, που δημιούργησε ο συγγραφέας Tom Clancy, είναι ένας διάσημος ήρωας της ποπ-κουλτούρας, που γράφει ιστορία από τη δεκαετία του 1990. Στη  νέα σειρά, τον ρόλο του Jack Ryan υποδύεται ο John Krasinski.

Ο Jack Ryan είναι ανερχόμενος αναλυτής της CIA με μοναδικό ταλέντο να αναλύει πρότυπα επικοινωνίας που αφήνει την ασφάλεια μιας δουλειάς γραφείου για να πατάξει την τρομοκρατία σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, προσπαθώντας να εμποδίσει μία τρομοκρατική επίθεση εναντίον των ΗΠΑ και των συμμάχων της. Οι Wendell Pierce και Abbie Cornish δίπλα στον Krasinski ολοκληρώνουν το καστ των λαμπερών πρωταγωνιστών.

Στις καταδιώξεις τους, ο Jack Ryan και οι συνάδελφοί του από τη CIA βασίζονται στην ισχυρή υποστήριξη αρκετών οχημάτων BMW. Οδηγώντας την 540i xDrive Sedan που διαθέτει υψηλών επιδόσεων inline six κινητήρα, με επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα, οι πράκτορες της CIA βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους τους. Το δοκιμασμένο σύστημα τετρακίνησης xDrive προσφέρει επίσης στον Ryan βέλτιστη πρόσφυση σε ακραίες συνθήκες, όπως επιβεβαιώνεται σε μία εντυπωσιακή αυτοκινητιστική καταδίωξη μέσα στο χιόνι. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι X5 και X6. Σε ξεχωριστό ρόλο θα δούμε ένα ακόμα θρυλικό μοντέλο BMW από το παρελθόν: την 2002, που έχει εκθειαστεί για τις δυναμικές επιδόσεις και την ευελιξία της.

Το ενδιαφέρον για τη σειρά είναι αντίστοιχα υψηλό. Μόνο το teaser, που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl, συγκέντρωσε πάνω από 15 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube. Η BMW όχι μόνο υποστηρίζει τον Jack Ryan του Tom Clancy με μία πλούσια γκάμα οχημάτων, αλλά και μέσω marketing στα δικά της, υψηλής κάλυψης κανάλια. Η μάρκα είχε επίσης παρουσία στο παγκοσμίως μεγαλύτερο φεστιβάλ Comic-Con στο San Diego σαν επίσημος αυτοκινητιστικός χορηγός, ενώ τώρα ξεκινά την πρώτη της μεγάλη συνεργασία στον κόσμο του streaming με τη σειρά «Jack Ryan» του Tom Clancy.

Νίκος Τσάδαρης