Το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει μετά από 11 χρόνια στο Μαρκόπουλο

Το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει μετά από 11 χρόνια στο Μαρκόπουλο

Την Παρασκευή στις 15:26 η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου

Φθάνει η στιγμή για την επιστροφή (μετά από 11 χρόνια) του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου. Την Υπερειδική Διαδρομή που θα ανοίξει την αυλαία του 3ου φετινού αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι θα πλαισιώσει και μια σειρά ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Στο πλαίσιο της Υπερειδικής, μερικές από τις παράλληλες δραστηριότητες για τα παιδιά είναι τα παιχνίδια με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα κλίμακας 1:10 σε μικρογραφία της πραγματικής πίστας, τα μεγάλα φουσκωτά και πολλές άλλες εκπλήξεις, ενώ για όλη την οικογένεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργεί έκθεση αγωνιστικών και Ιστορικών αυτοκινήτων.

Στην Υπερειδική Διαδρομή τα πληρώματα θα αγωνίζονται κατά μέτωπο ανά ζεύγη, με παράλληλη αφετηρία, και θα τερματίζουν στο σημείο εκκίνησής τους έχοντας καλύψει το πλήρες μήκος των 2,6 χιλιομέτρων της διαδρομής.

Η πρώτη αυτή δοκιμασία του Ράλι Ακρόπολις 2018, θα ξεκινήσει στις 15:26 το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουνίου 2018, αμέσως μετά την πανηγυρική εκκίνηση των αυτοκινήτων υπό τη σκιά του Παρθενώνα.

Ο Ιππόδρομος Μαρκόπουλου διαθέτει 4.000 δωρεάν θέσεις παρκινγκ για το κοινό. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται διαδικτυακά στην τιμή των 10 Ευρώ μέσω του ticketmaster.gr, και η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά 12 ετών και ΑΜΕΑ.

Εισιτήρια θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του Ιπποδρόμου, στην τιμή των 14 Ευρώ, από τις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουνίου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...