Η νέα Mustang έρχεται στην Ελλάδα

Η νέα Mustang έρχεται στην Ελλάδα

Το θρυλικό μοντέλο ανακηρύχθηκε παγκόσμιο Best Seller

Η Ford Mustang έρχεται στην Ελλάδα για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου της. Με συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις 418.000 αυτοκίνητα και 35.000 πωλήσεις στην Ευρώπη, το θρυλικό αυτό μοντέλο ανακηρύχθηκε παγκόσμιο Best Seller σύμφωνα με τα στοιχεία της IHS Markit.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ίδιου οργανισμού, η Ford Mustang είναι No1 στις πωλήσεις σπορ αυτοκινήτων και στην Ελλάδα (Sport Segment – Premium/Non Premium) με συνολικά 69 αυτοκίνητα να έχουν ταξινομηθεί στη χώρα μας από την αρχή του 2016 μέχρι τα τέλη του 2017. Οι πωλήσεις αυτές αντιστοιχούν στο 30,8% των συνολικών πωλήσεων σπορ αυτοκινήτων στη χώρα μας, γεγονός που σημαίνει πως σχεδόν 1 στα 3 σπορ αυτοκίνητα που πουλήθηκαν στην Ελλάδα ήταν Ford Mustang.

Από τα μέσα Μαΐου που τα πρώτα αυτοκίνητα θα έρθουν στη χώρα μας, η Ford Motor Ελλάς θα διαθέτει τη νέα Mustang σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που θα ξεκινούν από τα 53.474 ευρώ για το μοντέλο με τον κινητήρα 2,3L απόδοσης 290 ίππων, και 68.205 ευρώ για το μοντέλο με τον 5λιτρο κινητήρα απόδοσης 450 ίππων.

Νίκος Τσάδαρης