Στα σκαριά το νέο nissan GT-R

Νέα δημοσιεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα οποία υπογράφουν τη νέα γενιά του ισχυρότερου μοντέλου της Nissan, το GT-R που θα κυκλοφορήσει μέσα σε 3 χρόνια. Το Nissan GT-R αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα supercars της εποχής, ωστόσο παρά τις αναβαθμίσεις που δέχεται κάθε χρόνο δεν παύει να αποτελεί ένα μοντέλο 6 ετών.

Η ιαπωνική φίρμα όμως έχει στο χρονοδιάγραμμά της να παρουσιάσει τη νέα γενιά του εκρηκτικού μοντέλου μέχρι το 2015. Αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που διέρρεαν κατά καιρούς για τη νέα γενιά του GT-R, ωστόσο, πρόσφατα σε συνέδριο που πραγματοποίησε η Nissan, υψηλό στέλεχος της εταιρείας αποκάλυψε ότι η επόμενη γενιά του μοντέλου θα κυκλοφορήσει μέσα σε 3 χρόνια και συγκεκριμένα λίγο πριν τελειώσει το 2015.

Τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν μέχρι σήμερα ήταν κάτι λιγότερο… από ελάχιστα, αφού η μόνη πληροφορία που μας έδωσαν είναι αυτή της φωτογραφίας-teaser με την επεξήγηση «Hybrid-R». Σύμφωνα με αυτό, εικάζουμε ότι το νέο μοντέλο θα φέρει υβριδική τεχνολογία και –αναλυτικότερα- ίσως να εξοπλίζεται με stop/start σύστημα, σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων κι ένα δυνατό υβριδικό σύνολο. Δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο υβριδικό σύνολο να δανειστεί από τα Infiniti M35h και Infiniti Essence concept.

πηγή: autotriti.gr