Η πιο ακριβή Ferrari κοστίζει… 20 εκατομμύρια ευρώ !

Πολλοί είναι αυτοί που θα έδιναν τα πάντα για να αποκτήσουν μία Ferrari. Λίγοι είναι όμως αυτοί που μπορούν να την αποκτήσουν, και ακόμα λιγότεροι (δηλαδή, ένας) αυτοί που θα πλήρωναν... 20,6 εκατομμύρια ευρώ για να την αποκτήσουν !

Όχι, ο άνθρωπος που πλήρωσε πάνω από 20 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει μια Ferrari δεν είναι κανένα κορόιδο. Απλώς, το ποσό αυτό δεν το έδωσε για μία οποιαδήποτε Ferrari, αλλά για μία Ferrari 275 NART Spyder του 1967, και μάλιστα για μία από τις μόλις δέκα που υπάρχουν στον κόσμο.

Και αν το ποσό σας φαίνεται εξωφρενικό, ίσως πρέπει να δείτε και πώς είναι αυτή η Ferrari, και ίσως αλλάξετε γνώμη. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από το Top Gear:

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι τα 20,6 εκατ. ευρώ που κόστισε στον Λόρενς Στρολ, όπως είναι το όνομα του αγοραστή, η Ferrari του μπορεί να είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανηθεί ποτέ σε δημοπρασία για αυτοκίνητο της ιταλικής μάρκας, αλλά δεν είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ, καθώς τον τίτλο αυτό τον κατέχει ένα αγωνιστικό Mercedes W196 Benz του 1954, το οποίο  ανήκε στον περίφημο Αργεντίνο πιλότο Χουαν Μανουέλ Φάντζιο και πουλήθηκε πριν από ένα μήνα έναντι (κρατηθείτε) 23 εκατ. ευρώ !