Créative Awards 2012

H Citroen προκηρύσσει τον τρίτο ετήσιο διαγωνισμό "Créative Awards" με θέμα, για το 2012, τη συνδεσιμότητα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να σχεδιάσουν και να εξελίξουν μια καινοτόμο εφαρμογή για Smartphone, η οποία θα κάνει την καθημερινότητα των οδηγών ευκολότερη.

Με τα Smartphone και τις ψηφιακές εφαρμογές να έχουν γίνει μέρος της ζωής μας και τα αυτοκίνητα να παρουσιάζουν ολοένα αυξανόμενη συνδεσιμότητα, οι συμμετέχοντες καλούνται να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, εξελίσσοντας μια νέα ιδέα που θα συνδυάζει διάφορες χρηστικές πληροφορίες σχετικά με την κίνηση και την κατάσταση του αυτοκινήτου (π.χ ταχύτητα, κατανάλωση, πλοήγηση, διάγνωση προβλημάτων, συντήρηση, κυκλοφορία).

Ο διαγωνισμός προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία ανάδειξης νέων ταλέντων, που θα αποκτήσουν διεθνή προβολή. Δεν είναι τυχαίο πως το 2010 τα Créative Awards της Citroen συγκέντρωσαν 700 συμμετοχές από 55 χώρες, αριθμός που το 2011 αυξήθηκε σε 800 υποψηφίους από 87 χώρες.

Οι υποψηφιότητες θα κριθούν από μία επιτροπή αποτελούμενη από σχεδιαστές, επιφανείς συντάκτες περιοδικών και γκουρού της ψηφιακής τεχνολογίας και του διαδικτύου. Ο νικητής θα βραβευτεί με χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ, ο 2ος με 2.000 ευρώ και ο 3ος με 1.500. Το κοινό θα επιλέξει επίσης ένα νικητή, ο οποίος θα κερδίσει 1.500 ευρώ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις ιδέες τους μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2013 μέσω της ιστοσελίδας www.citroencreativeawards.com. Εκεί θα βρουν περαιτέρω πληροφορίες, καθώς και τον κανονισμό του διαγωνισμού.