Η Hyundai ανακαλεί αυτοκίνητα από τη σειρά ix35

Στην ανάκληση Hyundai ix35 προχωρά η Hyundai Hellas Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ ΑΒΕΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή. 

Η ανάκληση αφορά οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από 17 Οκτωβρίου 2011 έως και 5 Ιουνίου 2012 και με αριθμό πλαισίου από TMAJT81AACJ233920 έως TMAJU81VSCJ309398 ενώ πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει έλεγχος του προεταντήρα στη ζώνη ασφαλείας του οδηγού.

Αναλυτικότερα, στα προς ανάκληση SUV υπάρχει ενδεχόμενο ελαττωματικής λειτουργίας του προεντατήρα της ζώνης ασφαλείας με αποτέλεσμα να υπάρξει μείωση της δύναμης συγκράτησης του οδηγού σε περίπτωση σύγκρουσης.

Μέχρι στιγμής, όπως επισημαίνεται, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος ή τραυματισμού, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Hyundai σε όλη την Ελλάδα, για προληπτικό έλεγχο και εφόσον χρειάζεται αντικατάσταση του προεντατήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν είτε με την Hyundai Hellas Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ, (τηλ. 210 5507220, κ. Κυριαζή Βασιλική), είτε με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Hyundai της περιοχής τους.