H Kosmocar A.E. – Audi Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Προεδρίας

Η ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του 2014 είναι θεσμικό καθήκον και ταυτόχρονα μια εθνική προσπάθεια για να ενισχυθεί η αξιοπιστία της χώρας στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και ενόψει του σχεδίου για την έξοδο στις αγορές, σημείωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, στην τελετή παραλαβής- παραχώρησης αυτοκινήτων Audi από τον Μέγα Χορηγό την Ελληνικής Προεδρίας, Kosmocar Α.Ε.- Audi.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι και - για πρώτη φορά μετά την υπογραφή του Μνημονίου - σύσσωμο το Κολέγιο των Επιτρόπων αφίχθησαν σήμερα, Τετάρτη, στην Αθήνα για την τελετή ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ με εκδήλωση που θα γίνει το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Καθ όλη τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας, τις μετακινήσεις των ευρωπαίων πολιτικών με ασφάλεια, αξιοπιστία, άνεση, τεχνολογία αιχμής, ποιότητα κατασκευής, εγγυάται η ελληνική εταιρεία, με την παραχώρηση στόλου αυτοκινήτων Audi για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής Προεδρίας.

 

Η επιλογή της Kosmocar Α.Ε.- Audi ως Μέγα Χορηγού στις μετακινήσεις, υπογραμμίζει την ικανότητα της ελληνικής εταιρείας να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις οι οποίες πηγάζουν από τον κορυφαίο θεσμικό ρόλο που ανέλαβε η Ελλάδα.

Έγινε δε ύστερα από πρόσκληση ενδιαφέροντος προσφοράς χορηγιών που απηύθυνε (τέλος Μαΐου 2013) το υπουργείο Εξωτερικών, για την κάλυψη των οργανωτικών αναγκών της Ελληνικής Προεδρίας.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, παραμονή της ανάληψης της Προεδρίας, η KosmocarA.E.- Audi παραχώρησε στο υπουργείο Εξωτερικών 45 συμβατικά αυτοκίνητα Audi Α6 και Α8 τριών όγκων (τύπου λιμουζίνας) αλλά και κάποιες θωρακισμένες εκδόσεις των μοντέλων.

Το σύνολο των αυτοκινήτων παραγγέλθηκαν και κατασκευάστηκαν για τον συγκεκριμένο σκοπό και πληρούν τις (αυστηρότερες) αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6.

Η Kosmocar Α.Ε.- Audi (επίσημος εισαγωγέας και διανομέας Audi, στην Ελλάδα) συναισθανόμενη το μέγεθος της εθνικής προσπάθειας που καταβάλλεται, με τη χορηγία της στηρίζει την Ελληνική Προεδρία.

Το ίδιο είχε πράξει άλλωστε και στην προηγούμενη Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως Μέγας Χορηγός και το 2003.

Με την ολοκλήρωση της Ελληνικής Προεδρίας (τέλος Ιουνίου 2014) τα αυτοκίνητα θα επιστραφούν στον Μεγάλο Χορηγό για να τα διαχειριστεί στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζει για το στόλο των μεταχειρισμένων οχημάτων του.

 

Παράλληλα η ελληνική εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένη ομπρέλα προστασίας στις μετακινήσεις των ευρωπαίων πολιτικών με τα αυτοκίνητά της, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη (σε 24ωρη βάση επτά ημέρες την εβδομάδα) σε συνεργεία με το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό του δικτύου της. Επιπλέον ανέλαβε και την εκπαίδευση των οδηγών από επαγγελματίες εκπαιδευτές της Audi, ώστε να είναι εξοικειωμένοι με τα συγκεκριμένα μοντέλα για να μεταφέρουν με ασφάλεια τους διακεκριμένους πολιτικούς και αξιωματούχους στον προορισμό τους.

Η Audi προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στην ιστορία μετακινήσεων προσωπικοτήτων με αυτοκίνητα της, στο πλαίσιο μεγάλων πολιτικών γεγονότων που μετρά 27 χρόνια καθώς έχει αναλάβει τις μετακινήσεις σε σημαντικά πολιτικά γεγονότα όπως η Ευρωπαϊκή Προεδρία, από τις: Γερμανία, Πορτογαλία, Ισπανία, Δανία, Ιρλανδία, αλλά και Συνόδους Κορυφής του ΝΑΤΟ και Συνόδους Κορυφής Οικονομικών.

Με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, αξιοπιστία και συνέπεια η Kosmocar Α.Ε.- Audi θα ανταποκριθεί με επιτυχία στο απαιτητικό χορηγικό έργο που ανέλαβε για τους επόμενους έξι μήνες.

Σχετικά Tags
Audi