Σε 4 εκδόσεις το Fiat Panda

Η τρίτη γενιά του Fiat Panda επεκτείνει την γκάμα της με τέσσερις σημαντικές προτάσεις: Τις εκδόσεις 4x4, Trekking, Natural Power και EasyPower, συμπληρώνοντας τη γκάμα, που περιλαμβάνει σήμερα 6 εκδόσεις κινητήρων, 3 εκδόσεις μετάδοσης, 3 κιβώτια, 5 επίπεδα φινιρίσματος, 12 χρωματικές επιλογές στο αμάξωμα, 13 εσωτερικά και 7 στιλ ζαντών που συνθέτουν 850 διαφορετικούς συνδυασμούς.

Το Fiat Panda 4x4 θα προσφέρεται με δύο διαφορετικούς κινητήρες, αμφότερους εφοδιασμένους με σύστημα Start/Stop: το νέο TwinAir Turbo 0.9 με τους 85 ίππους και τον ντίζελ 1.3 MultiJet II με τους 75 ίππους. Oι τιμές ξεκινούν από 13.900 ευρώ για τον κινητήρα βενζίνης Twinair (συμπεριλαμβάνεται όφελος απόσυρσης και προωθητική ενέργεια), ενώ οι εκδόσεις πετρελαίου ξεκινούν από 14.740 ευρώ (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια). Το επίπεδο βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, air condition, 4 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ESP, ηχοσύστημα με ΜΡ3 Player, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 15’’.

Το Panda Trekking είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στις δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, συνδυάζοντας εμφανισιακά χαρακτηριστικά "εκτός δρόμου" με ένα σύστημα έξυπνης μπροστινής κίνησης, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Traction+. Οι τιμές ξεκινούν από 12.700 ευρώ για τον κινητήρα βενζίνης Twinair (συμπεριλαμβάνεται όφελος απόσυρσης και προωθητική ενέργεια), ενώ οι εκδόσεις πετρελαίου ξεκινούν από 13.900 ευρώ (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια). Όπως και στο Panda 4x4, το επίπεδο του βασικού εξοπλισμού της έκδοσης Trekking είναι αρκετά πλούσιο καθώς περιλαμβάνει air condition, 4 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ESP, ηχοσύστημα με ΜΡ3 Player, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 15’’, αλλά και το σύστημα Traction+.

Οι εκδόσεις Natural Power και Easy Power είναι εφοδιασμένες με κινητήρα TwinAir Turbo 0.9 διπλού καυσίμου. Η πρώτη μπορεί να κινηθεί είτε με βενζίνη, είτε με μεθάνιο, η δεύτερη με βενζίνη ή υγραέριο. Η έκδοση Easy Power με τον κινητήρα 1,2 λίτρων (69 ίππων) είναι ήδη διαθέσιμη στις επίσημες εκθέσεις Fiat με τιμές που ξεκινούν από 11.870 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται όφελος απόσυρσης και προωθητική ενέργεια), ενώ οι εκδόσεις με Φυσικό Αέριο διατίθενται μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Σχετικά Tags
Fiat