Nέο VITARA: Το πιο εξελιγμένο compact SUV

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του νέου Vitara είναι η προσαρμοστικότητα και η πολυμορφία του χαρακτήρα του στα θέλω του αγοραστή. Πλεονέκτημα που βρίσκει την έκφραση του στην εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία τετρακίνησης που χρησιμοποιεί και το καθιστά το πιο εξελιγμένο compact SUV της αγοράς.

Το σύγχρονο σύστημα τετρακίνησης All Grip, είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη υπεροχής του νέου Vitara. Διαθέτει τέσσερις επιλογές λειτουργίας, ηλεκτρονικά ελεγχόμενες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, και δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να προσαρμόσει την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις ιδιαιτερότητες κάθε είδους οδοστρώματος, εξασφαλίζοντας μέγιστη πρόσφυση και άριστο έλεγχο, εντός και εκτός δρόμου.

Το νέο Vitara όμως, ξεχωρίζει και για:

Τον προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό του, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, την πρόβλεψη και την αποφυγή πιθανού ατυχήματος:

-           Σύστημα Radar Brake Support, που χρησιμοποιεί ένα υπερευαίσθητο ραντάρ εντοπισμού του εμπρόσθιου οχήματος, για να αποτρέψει ή να μετριάσει την πιθανότητα σύγκρουσης.

-           Σύστημα προειδοποίησης φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, που υπό συνθήκες, ενεργοποιεί αυτόματα τα αλάρμ, προκειμένου να προειδοποιήσουν τα επερχόμενα οχήματα για τον κίνδυνο.

-           Σύστημα ελέγχου κατάβασης (Hill Descent Control), που ενεργοποιεί αυτόματα το φρένο και διατηρεί το όχημα σε προδιαγεγραμμένες χαμηλές ταχύτητες κατά τη διάρκεια κατάβασης.

-           Σύστημα ελέγχου σε ανηφόρες (Hill Hold), που διευκολύνει την εκκίνηση σε ανωφέρειες.

Τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης που προσφέρει:

-           Ηχοσύστημα πολλαπλών πληροφοριών με δυνατότητα σύνδεσης συμβατού smartphone. Διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών που επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό του συστήματος οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας και την χρήση των εφαρμογών του τηλεφώνου στην οθόνη.

-           Κάμερα οπισθοπορείας, η οποία προβάλει την εικόνα στην κεντρική οθόνη πολλαπλών πληροφοριών και  βελτιώνει την ορατότητα όταν το όχημα κινείται με όπισθεν.

-           Σύστημα πλοήγησης, το οποίο με την εισαγωγή στο ηχοσύστημα κάρτας SD, προβάλει στην οθόνη του κεντρικού συστήματος χάρτη σε τρισδιάστατη μορφή.

-           Σύστημα Adaptive Cruise Control (ΑCC), το οποίο επιτρέπει στο αυτοκίνητο να ταξιδεύει σταθερά με άνεση και ασφάλεια.