Nέο Suzuki Vitara – Ένα από τα SUV που όλοι περίμεναν

Ένα από τα SUV που όλοι περίμεναν, παρουσιάστηκε στο Παρίσι, δείχνοντας από την πρώτη ματιά ότι, εκτός από ένα όνομα με ιστορία, πρόκειται και για ένα μοντέλο με λαμπρό μέλλον

Από την πρώτη παρουσίασή του το 1988, το Vitara κατάφερε να κερδίσει το κοινό μιας κατηγορίας που ζητούσε εκτός δρόμου ικανότητες σε ένα πακέτο με στιλ και ευκολία οδήγησης ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Το Grand Vitara, το οποίο λανσαρίστηκε το 1998, κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση του κοινού γιατί κατάφερε να πετύχει την ιδανική εξισορρόπηση των υψηλών off-road δυνατοτήτων με τις εξαιρετικές on-road οδηγικές επιδόσεις.

Αυτά ακριβώς τα πλεονεκτήματα ενσωματώνει το νέο Vitara: Μικρότερες διαστάσεις, όπως επιτάσσουν οι σύγχρονες ανάγκες, εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης All Grip και κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας, επιτρέποντας παράλληλα στους ιδιοκτήτες να εκφράσουν το προσωπικό τους στιλ, χάρη στις δυνατότητες εξατομίκευσης του νέου Vitara.

Το νέο Vitara εξελίχθηκε από την αρχή ενσωματώνοντας όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφάλειας, οδηγικής απόλαυσης και περιβαλλοντικών επιδόσεων, ενώ ταυτόχρονα φανερώνει από την πρώτη ματιά την ταυτότητά και την κληρονομιά ενός γνήσιου τετρακίνητου Suzuki, χάρη στη χαρακτηριστική εμπρός γρίλια, το καπό-trademark του μοντέλου, αλλά και τις ανασηκωμένες προς τα πίσω πλαϊνές γραμμές.

Ταυτόχρονα, προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, που επιτρέπουν στον ενδεχόμενο ιδιοκτήτη να εκφράσει το προσωπικό του στιλ. Η επιλογή διχρωμίας στο εξωτερικό χρώμα αμαξώματος το κάνει οπτικά να δείχνει χαμηλότερο και πιο σπορ.

Δυνατότητες εξατομίκευσης δίνονται και στο ολοκαίνουριο εσωτερικό, σχεδιασμένο για να προσφέρει άνεση και εξαιρετική εργονομία. Τα ποιοτικά υλικά και η ποιότητα κατασκευής της Suzuki, είναι παρόντα και στο νέο μοντέλο, ενώ η δυνατότητα επιλογής τμημάτων του εσωτερικού σε διαφορετικά χρώματα, δίνει μια ακόμα σύγχρονη και ξεχωριστή νότα.

Για την ευρωπαϊκή αγορά το νέο Vitara θα παράγεται από την ουγγρική θυγατρική της Suzuki, Magyar Suzuki Corporation, από τις αρχές 2015.