F1: Όχι από την τουρκική κυβέρνηση

Στον αέρα παραμένει η επιστροφή της F1 στην Τουρκία, μετά τη δήλωση του Υπουργού Νεολαίας και Αθλητισμού της χώρας, Suat Kilic: "Εφόσον ο ιδιωτικός τομέας το επιθυμεί, μπορεί να φέρει τη φόρμουλα 1. Αλλά δεν τίθεται θέμα πληρωμής από μέρους μας του ποσού, που έχει προταθεί σε ιδιωτική εταιρεία, για τη διεξαγωγή του αγώνα".
Πρόσφατα η FIA μετακίνησε την ημερομηνία διεξαγωγής του GP Γερμανίας μία εβδομάδα νωρίτερα (στις 7 Ιουλίου), έτσι ώστε να δημιουργήσει "χώρο" για έναν ακόμα ευρωπαϊκό αγώνα, ενώ είναι γνωστό πως είχαν γίνει συζητήσεις μεταξύ του Bernie Ecclestone και του Τούρκου επιχειρηματία Vural Ak για την επιστροφή της F1 στην πίστα της Κωνσταντινούπολης.

Στις υποψήφιες διοργανώτριες του 20ου αγώνα για τη σεζόν 2013 συγκαταλέγονται και οι πίστες του Paul Ricard και Magny-Cours, αλλά και η αυστριακή Red Bull Ring.

Εν τω μεταξύ, οι υπεύθυνοι του GP H.Π.Α αναμένεται να ζητήσουν αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα στο Όστιν, που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Νοεμβρίου, καθώς το ίδιο Σαββατοκύριακο το Πανεπιστήμιο του Τέξας φιλοξενεί το μεγάλο ντέρμπι του κολεγιακού Πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου εναντίον του Πανεπιστημίου της Oκλαχόμα.