Επιστροφή Kubica στο WRC

Mετά τη χαμηλών τόνων επιστροφή του στα ράλλυ το φθινόπωρο, ο Robert Kubica ανεβάζει ρυθμούς επιλέγοντας να συμμετάσχει σε δύο ράλλυ το Νοέμβριο πίσω από τα πηδάλια μιας Citroen C4 WRC.

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο απουσίας από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, λόγω σοβαρού ατυχήματος το 2011, ο Πολωνός οδηγός, ξεκίνησε και πάλι την "επανένταξη του" στα αγαπημένα του ράλλυ, συμμετέχοντας και νικώντας δύο αγώνες στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο. Ο πρώην οδηγός της F1 (BMW-Sauber και Renault) νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή με τη C4 WRC στο Rally di Como στις 15-17 Νοεμβρίου και στο Rallye du Var στη Γαλλία το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο.

"Ανυπομονώ να οδηγήσω ένα αυτοκίνητο τόσο γρήγορο και επιτυχημένο όσο η C4 WRC", δήλωσε ενθουσιασμένος ο Robert Kubica. "Τα ράλλυ είναι η αγαπημένη μου μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η συμμετοχή μου στο Rally di Como είναι μια ευκαιρία να συνηθίσω το αυτοκίνητο και την οδήγηση σε συνθήκες αγώνα. Ο στόχος στο Rallye du Var είναι διαφορετικός. Αυτή θα είναι η τρίτη μου συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα, γνωρίζω το ράλλυ και νιώθω άνετα. Πάνω απ΄ όλα όμως θέλω να γράψω χιλιόμετρα και να βελτιωθώ στην κατηγορία".