Τα νέα ρεκόρ του… πιστολέρο Μήτρογλου

Ο σούπερ φορμαρισμένος Κώστας Μήτρογλου, αθλητικό πρόσωπο του μήνα στη χώρα μας με τα αλλεπάλληλα χατ-τρικ του σε Ελλάδα και Ευρώπη, στηρίζει το μέλλον του στους ερυθρολεύκους.

Ο παίκτης σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και από το μεσημέρι της Κυριακής μπήκε σε ένα ακόμη κλειστό κλαμπ. Αυτό των ποδοσφαιριστών (Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Αναστόπουλος, Λάγιος Ντέταρι, Βασίλης Τσιάρτας) που έχουν πετύχει τρία χατ-τρικ μέσα στην ίδια σεζόν στην Α' Εθνική.

Έγινε ο πρώτος που το καταφέρνει τόσο γρήγορα μέσα στη σεζόν και ο μόνος που τα χατ-τρικ του έχουν τόση κοντινή χρονική απόσταση. Αν πάλι πετύχει άλλο ένα, το επίτευγμά του (με τέσσερα χατ-τρικ τότε), θα είναι εξίσου μοναδικό.

"Εγώ είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Αν κάποιος θέλει να κάνει πρόταση, πρέπει να την κάνει αρχικά στην ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, η ομάδα και εγώ μαζί αποφασίζουμε για το μέλλον", δήλωσε στην εφημερίδα "Παραπολιτικά".

Ο "πιστολέρου" του λιμανιού συνέχισε: "Σίγουρα υπήρχαν ομάδες που έκαναν κρούσεις για μένα, αλλά ο Ολυμπιακός είπε "όχι" και καλά έκανε. Αν κάποτε θα υπάρξει κάτι που θα είναι καλό για μένα και για το κλαμπ, το βλέπουμε. Όμως τώρα αυτό που μετράει είναι να δουλεύω πολύ, να είμαι συγκεντρωμένος και να δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό".