Ήττα-σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γουεστ Μπρομ

Καθόλου καλή δεν ήταν η σημερινή μέρα στην Πρέμιερ Λιγκ για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, καθώς Γιουνάιτεντ και Σίτι υπέστησαν ήττες, και ειδικά στην περίπτωση της Γιουνάιτεντ η ήττα ήταν μάλλον ταπεινωτική.

Το “μπαμ” έγινε στο Ολντ Τράφορντ, όπου η Γιουνάιτεντ φιλοξενούσε τη Γουεστ Μπρομ, και μετά από ένα “άνυδρο” πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με γκολ ενός πρώην μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, του Μόργκαν Αμαλφιτανό. Ο Ρούνι ισοφάρισε για τους Μπέμπηδες στο 57', όμως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγο, καθώς ο Σαΐντο Μπεραχίνο στο 67', μετά από ασίστ του Αμαλφιτανό, έκανε το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Την ίδια στιγμή στο Μπέρμιγχαμ, η Μάντσεστερ Σίτι έχανε από την Άστον Βίλα, παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί δύο φορές, με 1-0 και 2-1! Το σκορ άνοιξε ο Γιάγια Τουρέ στο 45', για να ισοφαρίσει ο Ελ Αχμάντι στο 51'. Ο Τζέκο έκανε το 1-2 στο 56', όμως ένα τρίλεπτο “μπλακ άουτ” των παικτών του Πελεγκρίνι επέτρεψε στην Άστον Βίλα να κάνει την ανατροπή, στο 73' με τον Μπακούνα και στο 75' με τον Βάιμαν.

Σε άλλα σημερινά παιχνίδια για την Premier League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Τότεναμ-Τσέλσι 1-1
Φούλαμ-Κάρντιφ 1-2
Χαλ-Γουεστ Χαμ 1-0
Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας 2-0