Νέα Σμύρνη, όπως Βρυξέλλες για τον Ολυμπιακό

Να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 20:30 του Σαββάτου.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και θέλουν τη νίκη, ώστε να παραμείνουν μόνοι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μεσοβδόμαδα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος φιλοδώρησαν με πέντε γκολ (5-1) τον Φωκικό στο πρώτο ματς της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, δείχνοντας πως έχουν συνέλθει από την απώλεια βαθμών στο Αγρίνιο.

Ο Μίτσελ έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ξεχάσουν το ματς με την Άντερλεχτ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και τους υπογράμμισε πως πρέπει να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, συγκριτικά με το πρόσφατο ματς κυπέλλου.

Ο Ρομπέρτο θα βρεθεί στην εστία των ερυθρολεύκων, με τους Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Οι Σάμαρης και Εντιγκά θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ, με τους Βάις και Ολαϊτάν στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Μήτρογλου και Σαβιόλα.

Οι ερυθρόλευκοι μετρούν 30 νίκες επί του Πανιωνίου στις έως τώρα αναμετρήσεις τους στη Νέα Σμύρνη. Οι κυανέρυθροι έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης μόλις έξι φορές, ενώ 16 φορές οι δυο ομάδες έχουν αναδειχτεί ισόπαλες.

Πηγή: novasports.gr