Η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Europa League

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά το βράδυ της Πέμπτης την προσπάθειά του στη φάση ομίλων του Europa League με αντίπαλο τη Σαχτέρ Καραγκάντι (22:05), για τελευταία φορά φέτος χωρίς τη βοήθεια του κόσμου του.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, όμως έχει μία δεύτερη ευκαιρία για ευρωπαϊκή διάκριση και θέλει να την εκμεταλλευτεί.

Οι γηπεδούχοι εκτίουν την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας της έδρας τους για τα περσινά γεγονότα κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης και άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ελπίζουν ότι η απουσία του κόσμου δεν θα τους στοιχίσει.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς δεν έχει στη διάθεσή του τους Σκόνδρα, Λόπεθ, Γκαρσία, Γεωργιάδη, Λόρενς, Σπυρόπουλο και Κάτσε.

Πιθανό σχήμα το 4-4-2 με Χακόμπο στο τέρμα, Κίτσιου (δεξιά), Κατσουράνη, Βίτορ και Τζαβέλλα (αριστερά) στην άμυνα, Λούκας (δεξιά), Τζιόλη, Νίνη (ή Λάζαρ) και Στοχ (αριστερά) στο κέντρο, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη στην επίθεση.

Οι Καζάκοι, οι οποίοι έφτασαν κοντά στο να αποκλείσουν τη Σέλτικ από τους ομίλους του Champions League, θέλουν να κάνουν την έκπληξη στην Τούμπα, με πρώτο μέλημα το μηδέν στην άμυνα, κάτι που φαίνεται από την διαφαινόμενη παράταξή τους με 5-4-1.

Ο Μόκιν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Σίμσεβιτς (δεξιά), Ταράσεφ, Ντζίντζιτς, Μάλι και Πόριβλεφ (αριστερά), οι Φινοτσένκο (δεξιά), Κάνιας, Βίτσιους και Γκαζαριάν (αριστερά) στη μεσαία γραμμή και ο Κιζνιτσένκο μοναδικός επιθετικός. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γάλλος Φρεντί Φοτρέλ.

Πηγή: novasports.gr