Μίτσελ: Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη

Αποφασισμένος για τη νίκη εμφανίστηκε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Μίτσελ, πριν τον αποψινό αγώνα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν στο Καραϊσκάκη.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ισπανός: “Ανεξαρτήτως αντιπάλου πάμε πάντα για τη νίκη. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά θέλουμε να νικήσουμε και θα κάνουμε το παν. Αυτός είναι ο στόχος, όσο κι αν θαυμάζουμε την Παρί Σεν Ζερμέν”.

Παίρνοντας με τη σειρά του το λόγο, ο επιθετικός του Ολυμπιακού και πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, Κώστας Μήτρογλου είπε ότι: “Είναι ένα δύσκολο ματς αυτό με την Παρί. Είναι πιστεύω μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όμως εμείς παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Παριζιάνων, Λοράν Μπλαν είπε ότι “η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Έχουμε προετοιμάσει τον εαυτό μας γι' αυτό το ματς σε αντίθεση με το ματς κόντρα στη Μπορντό. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι γιατί έχουμε παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού”.