Ανώμαλη προσγείωση με “τεσσάρα” για τον Πανιώνιο στην Τούμπα

Με πρωταγωνιστή τον Σλοβάκο Μίροσλαβ Στοχ, που ήδη έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των οπαδών της ομάδας, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 4-1 τον Πανιώνιο στην Τούμπα, με τους “κυανέρυθρους” να προσγειώνονται ανώμαλα μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, άπαξ όμως και τα κατάφερε στο 31' με τον Σαλπιγγίδη, δε σταματούσε με τίποτα! Ακολούθησε ένα πανέμορφο γκολ από τον Στοχ στο 54' με σέντρα-σουτ που ξεγέλασε τον γκολκίπερ του Πανιωνίου, ένα γκολ από τον Κίτσιου στο 76', μετά από ασίστ του Στοχ, και μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σλοβάκου στο 83', ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Πανιώνιος είχε μειώσει επίσης με πέναλτι, που εκτέλεσε ο Αραβίδης.

Σε άλλο ματς που διεξήχθη παράλληλα με αυτό της Τούμπας, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με σκορ 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, χωρίς να απειληθεί σχεδόν καθόλου από τους παίκτες του Βοσνιάδη. Τα γκολ των Αρκάδων πέτυχαν ο Δεληζήσης με... περίεργο αυτογκόλ στο 51' και ο Μπαράλες με πλασέ στο 90'.

Ακόμα, στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague κόντρα στον Παναιτωλικό, με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13' με τον Τζάνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 32' με τον Θεοδωρίδη, πριν ο Ιγκόρ γράψει το τελικό 2-1 υπέρ του Πανθρακικού.