Στη Θεσσαλονίκη ο Σωτήρης Νίνης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα συζητήσει τα τυπικά με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τον μονοετή δανεισμό του από την Πάρμα.

Η υπόθεση του διεθνούς μεσοεπιθετικού βρίσκεται στην τελική ευθεία, αν και μετά το "ναυάγιο" στην υπόθεση του Γιώργου Τζαβέλλα κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος όσον αφορά τις μεταγραφές στον "Δικέφαλο του Βορρά".

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τον 23χρονο παίκτη, τότε οι ιθύνοντες του συλλόγου θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση αριστερού μπακ και κεντρικού αμυντικού.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να μην προχωρήσει σε άλλη προσθήκη μετά τον δανεισμό του Νίνη.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει ο Σπυρόπουλος, ο οποίος μπορεί να καλύψει αυτή τη στιγμή το κενό που υπάρχει με τον τραυματισμό του Λίνο.

Όσον αφορά τη θέση του στόπερ, μπορεί το κενό να συνεχίσει να υφίσταται μέχρι τον Γενάρη, εκτός και αν υπάρξει κάποια εξέλιξη για την απόκτηση του Μάντλουγκ που παραμένει ελεύθερος.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, αφού μέχρι την Δευτέρα μπορεί να υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση για να ενισχυθεί η ομάδα στα μετόπισθεν.

Πηγή: www.sport-fm.gr