Πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ οραματίζεται ο Ιβάν Σαββίδης

Με τους Ζήση Βρύζα και Γιώργο Δώνη στο πλευρό του παρουσίασε σήμερα το όραμά του για τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, που φτάνει ως και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Θα ήθελα φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Έχω πει και στον Ζήση Βρύζα ότι για μένα δεν υπάρχει στόχος της δεύτερης θέσης. Ο ερχομός μου στον ΠΑΟΚ ήταν λιγάκι καθυστερημένος. Εάν είχα έρθει από το 2006 στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός δε θα ήταν συνέχεια πρώτος", δήλωσε φιλόδοξα ο "Ιβάν ο τρομερός".

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει δείξει ότι επιθυμεί να την ανεβάσει επίπεδο και αναμένεται να ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του στο προσεχές διάστημα.

Ο Σαββίδης έφτασε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης, όμως χθες ήταν όλη την μέρα στην Αθήνα και συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης τόσο για το θέμα των χρεών του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο "Ιβάν ο τρομερός" θα μιλήσει και για τις υπόλοιπες επενδύσεις που σκοπεύει να πραγματοποιήσει στην Ελλάδας κι έτσι η συζήτηση αναμένεται να μην επικεντρωθεί μόνο στον ΠΑΟΚ.

Στις 17:00 ο ομογενής επιχειρηματίας θα βρεθεί στο PAOK Sports Arena στην Πυλαία για να συνομιλήσει με οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας.