Κανονικά στη Γερμανία η Μέταλιστ για το… παιχνίδι με τη Σάλκε !

Στη Γερμανία σχεδιάζει να ταξιδέψει την Τρίτη η αποστολή της Μέταλιστ για το παιχνίδι με τη Σάλκε για τα πλέι-οφ του Champions League, παρά το γεγονός ότι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχει τιμωρηθεί από την UEFA και έχει αντικατασταθεί από τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αυτό !

Μιλώντας στο ουκρανικό πρακτορείο Interfax, ο αντιπρόεδρος της Μέταλιστ, Κοστιαντίν Πιβοβάροφ, ανακοίνωσε ότι υπάρχει προγραμματισμένη πτήση για Κολωνία την Τρίτη, ενώ στην ιστοσελίδα των οπαδών της ομάδας ο ίδιος έγραψε: “Τίποτα δεν έχει ακυρωθεί. Θα πάρουμε την απόφαση μέχρι το βράδυ. Πιστεύω πως η ομάδα θα ταξιδέψει αύριο το πρωί σε κάθε περίπτωση”.

Σύμφωνα με τον Πιβοβάροφ, η Μέταλιστ έχει καταθέσει νέο αίτημα στο CAS για αναστολή της απόφασης της UEFA, στο οποίο περιμένει την απάντηση μέχρι την Τρίτη. “Η αναστολή θα μας επιτρέψει να παίξουμε κόντρα στη Σάλκε”, υποστηρίζει ο Πιβοβάροφ, σύμφωνα πάντα με το Interfax.

Μάλιστα, μέσω της ιστοσελίδας του, το CAS επιβεβαίωσε ότι έλαβε νέα έφεση της Μέταλιστ κατά της απόφασης της UEFA, σημειώνοντας ότι η ουκρανική ομάδα έχει συμπεριλάβει στο φάκελο της υπόθεσης νέα στοιχεία.