Ανοίγει η αυλαία για την ανανεωμένη Superleague

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της Superleague για τη χρονιά 2013-14, την πρώτη μετά από δεκατρία χρόνια που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 18 ομάδων.

Το “ποδαρικό” θα γίνει ταυτόχρονα σε Περιστέρι και Κρήτη στις 19:15, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον νεοφώτιστο Εργοτέλη και τον Πλατανιά να φιλοξενεί τη Βέροια. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας συμπληρώνει η αναμέτρηση των “Ευρωπαίων” ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην Τούμπα, η οποία θα ξεκινήσει στις 21:30.

Η 1η από τις συνολικά 34 αγωνιστικές της χρονιάς συνεχίζεται την Κυριακή με πέντε παιχνίδια, τα τέσσερα εκ των οποίων αρχίζουν στις 19:15. Πρόκειται για τα ματς Απόλλων Αθηνών-Άρης, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός-Πανθρακικός και ΟΦΗ-Πανιώνιος. Στις 21:15 διεξάγεται το προτελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στην ιστορική επιστροφή του στο γήπεδο της Λεωφόρου τον Παναιτωλικό, που επιστρέφει φέτος από τη Football League.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, με το παιχνίδι της νεοφώτιστης Καλλονής κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στις 21:30 στην έδρα της Καλλονής.