Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι λέει ο γιατρός του αγώνα για το περιστατικό τραυματισμού του Χουανκάρ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι λέει ο γιατρός του αγώνα για το περιστατικό τραυματισμού του Χουανκάρ

Καταγγέλλει πως δέχθηκε υβριστικές επιθέσεις και πως του εύχονταν τα χειρότερα για την ήδη νεκρή μητέρα του

Ο Χρήστος Γώγος, ο γιατρός του αγώνα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που διεκόπη το βράδυ της Κυριακής (22/10) με το σκορ στο 1-1 έπειτα από πτώση κροτίδας κοντά στον αμυντικό των «πρασίνων» Χουάνκαρ, ο οποίος έκανε προθέρμανση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Facebook για τα όσα συνέβησαν, αναφέροντας πως δεν άλλαξε ποτέ τη γνωμάτευσή του για την κατάσταση της υγείας του Ισπανού ποδοσφαιριστή που μεταφέρθηκε με φορείο στα αποδυτήρια.

Η ανάρτηση του Χρήστου Γώγου:

«Προς ενημέρωση όλων των φίλων μου.

Είμαι γιατρός αγώνων από το 1991 μέχρι σήμερα γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Έχω και την ιδιότητα του Αθλητιάτρου από την Ιταλία από τα τέλη της δεκαετίας του 80.

Έχω παίξει σε αμέτρητα ντέρμπι και έχω αντιμετωπίσει άπειρες καταστάσεις δύσκολες. Πρόσφατα η Ένωση με χρησιμοποίησε ώς εκπαιδευτή της UEFA για τίς κακώσεις ΑΜΣΣ. Το σημερινό με ξεπερνάει ώς άνθρωπο και με λυπεί αφάνταστα.

Λειτουργώ πάντα για το καλό τών ασθενών μου. Έτσι λοιπόν δεν άλλαξα ποτέ την γνωμάτευση παρά μόνο περιέγραψα την προοδευτική βελτίωση της κλινικής του εικόνας ενώπιον και των ορθοπαιδικών συναδέλφων των δύο ομάδων. Άρα το ψέμα που ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο του σπόρ fm και αναπαράχθηκε από πολλούς μη ειδικούς έχει κοντά πόδια. Όλα περιγράφονται σε δύο γνωματεύσεις αγγλικά για τον διαιτητή και Ελληνικά για το κοινό και την εισαγγελέα . Εχουν γνώση και οι δύο ομάδες.

Τέλος το μόνο που έχω από όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο είναι άπειρες φωτογραφίες με όλους. Όσοι νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι είναι γελασμένοι.

Κλείνω στεναχωρημένος για την καφρίλα κάποιων στα 3000 τηλ που μου εύχονταν να πάθω τα χειρότερα αλλά και για την ήδη πεθαμένη μητέρα μου.

Λυπάμαι μάνα».