Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Φουσίλε

Δεξί μπακ κοιτάζει ο Ολυμπιακός ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ήδη από το καλοκαίρι είχε αναζητήσει παίκτη για αυτή τη θέση η διοίκηση των ερυθρολεύκων, με τον Κριστιάν Σαπουνάρου, παίκτη τότε της Πόρτο να προβάλει ως φαβορί. Ο 28χρονος Ρουμάνος όμως πήρε μεταγραφή για τη Σαραγόσα και έκτοτε το ενδιαφέρον για παίκτη back-up του Βασίλη Τοροσίδη ατόνισε.

Ο Ολυμπιακός, απ' ό,τι φαίνεται όμως, δε σταμάτησε ποτέ να αναζητά παίκη για τη θέση και οι ιθύνοντες του πειραιώτικου συλλόγου έχουν βολιδοσκοπήσει τον Χόρχε Φουσίλε.  Ο επίσης 28χρονος Ουρουγουανός ανήκει στην Πόρτο αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στη Σάντος.

Ωστόσο, ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από τραυματισμό, έχει χάσει παιχνίδια και συνάμα τη θέση του βασικού στη βραζιλιάνικη ομάδα. Το πρωτάθλημα της Βραζιλίας τελειώνει τον Δεκέμβριο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να κάνουν δικό τους τον 28χρονο άσο της Σάντος.

Στα θετικά της περίπτωσής του είναι ότι έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο και αν αποκτηθεί δεν θα πιάσει θέση ξένου.