Ισοπαλία χωρίς τέρματα μεταξύ Άρη και Πανθρακικού

Άρης και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε ένα φιλικό παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας.

Οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές και το θέαμα μέτριο στην Κομοτηνή σε ένα παιχνίδι όπου ο κόσμος δεν έδωσε δυναμικό "παρών" μιας και στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου πενήντα φίλοι του Άρη και άλλοι τόσοι του Πανθρακικού.

Η καλύτερη φάση του αγώνα ανήκει στον Άρη. Στο 59ο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου κέρδισε πέναλτι αλλά ο Τάτος δεν ευστόχησε από τα έντεκα βήματα. Επιπλέον, μία εκτέλεση φάουλ του Ουντότζι ξεχώρισε στο 19ο λεπτό αλλά η μπάλα πέρασε άουτ όπως και ένα σουτ του Παπαδόπουλου στο 52ο λεπτό.

Για τον Πανθρακικό ο Πόποβιτς είχε μία αξιόλογη στιγμή στο 56ο λεπτό αλλά το σουτ του παίκτη της θρακιώτικης ομάδας μπλόκαρε ο Μπουζάνης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός (Μάντζιος): Κουτσόπουλος (67' Σέρεμετ), Παπαγεωργίου (60' Παπαγεωργίου), Ντιόγκο (89' Δράγος), Μίκουλιτς, Σαρακατσάνος (60' Ζοσέ), Λαδάκης, Ιγκόρ (69' Χασομέρης), Κάσες (69' Χρήστου), Μπαϊκαρά (60' Ζεκίνια), Τζανής (46' Πόποβιτς), Εμπόου (69' Μακρυδημήτρης).

ΑΡΗΣ (Χατζηνικολάου): Μπουζάνης, Ηρακλής (46' Λεμονής), Τσουμάνης, Κύργιας, Πουλίδο (68' Καρασαλίδης), Παπαδόπουλος (68' Οικονομόπουλος), Τριανταφυλλάκος (68' Έλσνερ), Ουντότζι (68' Τσουκάνης), Ιμπέ (46' Σταυρόπουλος), Τάτος (68' Σουνάς), Μανιάς (68' Αγγελούδης).

Πηγή: novasports.gr