Χωρίς τους Καραγκούνη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη η εθνική

Χωρίς τους Καραγκούνη, Σαμαρά και Σαλπιγγίδη θα αντιμετωπίσει η εθνική Ελλάδος την αντίστοιχη της Αυστρίας την ερχόμενη Τετάρτη 14 Αυγούστου σε φιλικό αγώνα στο Σάλτσμπουργκ.

Ο Φερνάντο Σάντος τους άφησε εκτός της φιλικής αναμέτρησης, μαζί με τους τραυματίες/ανέτοιμους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα, Γκέκα.

Αντίθετα, κάλεσε τους Σιόβα, Φυτανίδη, Σπυρόπουλο, Δημούτσο, Αθανασιάδη και Φετφατζίδη, οι οποίοι απουσίαζαν από τις κλήσεις στο πιο πρόσφατο επίσημο παιχνίδι, με τη Λιθουανία στο Βίλνιους.

Αναλυτικά, η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σηφάκης (Ατρόμητος), Καρνέζης (Γρανάδα)

Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Φυτανίδης (Ατρόμητος), Σπυρόπουλος (ΠΑΟΚ)

Μέσοι: Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Ταχτσίδης (Κατάνια), Κονέ (Μπολόνια), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Νίνης (Πάρμα), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Δημούτσος (Ατρόμητος)

Επιθετικοί: Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Ολυμπιακός)

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί το πρωί της Δευτέρας 12 Αυγούστου, θα κάνει δύο προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά και το πρωί της Τρίτης θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για το Σάλτσμπουργκ.