Πρώτη του Σαβιόλα με τα ερυθρόλευκα

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα έκανε το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό, παίζοντας μισή ώρα στο φιλικό ματς με την Σαντχάουζεν, που διεξήχθη την Τετάρτη στη Γερμανία. Παρά το γεγονός πως ήταν ανέτοιμος, έδειξε δείγματα των μεγάλων του δυνατοτήτων. Χαρακτηριστικότερο όλων, το γεγονός πως όποτε έφτανε η μπάλα στα πόδια του, ή θα απέφυγε τον αντίπαλό του, ή θα κέρδιζε φάουλ. Παράλληλα, κάθε μεταβίβασή του ήταν αποτελεσματική, δίχως να κάνει ούτε ένα λάθος.

Βεβαίως, χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Όμως, ήθελε πολύ να αρχίσει να παίζει στα φιλικά των Πειραιωτών. Και η επιθυμία του, έγινε πραγματικότητα απ' τον Μίτσελ, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Σαντχάουζέν. Εικόνες απ' την παρουσία του Αργεντινού επιθετικού στο τελευταίο φιλικό των νταμπλούχων μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube.
Να σημειωθεί πως η επίσημη παρουσίαση του Σαβιόλα θα γίνει την Τρίτη στις 2μμ. στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μία ημέρα πριν και την ίδια ώρα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους του Τύπου τον Τζόελ Κάμπελ, τον Ρομπέρτο, τον Καρλ Μετζανί και τον Μάικλ Ολαϊτάν.

πηγή: novasports.gr