Θέλουν Όγιος αλλά…

Από μηνύματα και επιστροφές φιλάθλων που επιθυμούν την επιστροφή του Γκιγιέρμο Όγιος στη θέση του προπονητή του Άρη κατακλύστηκαν σήμερα το πρωί τα γραφεία της ΠΑΕ!

Χθες αργά το βράδυ διέρρευσε η πληροφορία ότι η διοίκηση των κιτρίνων ήρθε σε επαφή με τον Αργεντινό προπονητή. Ο Όγιος είναι ακόμη εξαιρετικά δημοφιλής ανάμεσα στους οπαδούς του Άρη και πολλοί από αυτούς αποφάσισαν να δείξουν έμπρακτα και άμεσα προς τη διοίκηση την επιθυμία τους να αναλάβει και πάλι ο Αργεντινός τις τύχες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, στην οδό Αλκμήνης 69, κατακλύστηκαν από μηνύματα φιλάθλων.  Οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται πως λαμβάνουν υπόψη οι άνθρωποι της ομάδας και θα προχωρήσουν περισσότερο από την πρώτη διερευνητική επαφή.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Ο Γκιγιέρμο Όγιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την κολομβιανή Όνσε Κάλντας μέχρι τον Ιούλιο του 2016. Η Κολομβιανή ομάδα θα απαιτήσει χρήματα τα οποία δεν υπάρχουν αυτόν τον καιρό στα κιτρινόμαυρα ταμεία. Εκτός κι αν αναλάβει ο ίδιος ο Ογιος το βάρος της λύσης του συμβολαίου του, με την προοπτική να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ελλάδα!

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για μια πολύ δύσκολη διαδικασία και πιθανώς χρονοβόρα. Θα εξαρτηθούν πολλά από τη διάθεση και τη συμπεριφορά του Αργεντινού προπονητή.