Σταφυλίδης: Ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην Κρήτη αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero της Θεσσαλονίκης, ο παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά, Κώστας Σταφυλλίδης.

Όπως είπε για το 1-1 με τον ΟΦΗ, ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, που ακόμα και αν είχε επαναληφθεί εκατό φορές η ίδια φάση, η ομάδα του δεν θα είχε δεχτεί ένα τέτοιο γκολ. Στάθηκε μάλιστα στην αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ,  μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Γλύκος για την ανατροπή του Κουτσιανικούλη, λέγοντας ότι σε άλλη περίπτωση η ομάδα του θα είχε εύκολο έργο.

Ο νεαρός αμυντικός είπε ότι υπάρχει ικανοποίηση για τη μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟΚ, που αν και έχει πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του έχουν πάει χρόνο συμμετοχής όλοι.

Μιλώντας για την επικείμενη φυγή του με προορισμό τη Λεβερκούζεν, ο διεθνής αμυντικός είπε ότι δεν θέλει να το σκέφτεται γιατί επηρεάζεται η απόδοσή του και ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το τώρα που είναι παίκτης του Δικεφάλου.

Κλείνοντας, ανέφερε ότι ο στόχος του ΠΑΟΚ για είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Θα ήθελε όπως δήλωσε έναν τίτλο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί μέσα από τα παιχνίδια.