Ποιοι ετοιμάζουν προσφυγές κατά του Άρη

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν, πλέον, οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Μανώλης Παπαστεριανός, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρησή τους από τον Αρη. Η επικοινωνία μεταξύ των δύο παικτών και της διοίκησης των κιτρίνων έχει κοπεί εδώ και ημέρες, ενώ σήμερα 30η Ιουνίου, εκπνέει και τυπικά η δέσμευσή τους με την ομάδα. Ηδη οι Θεσσαλονικείς έχουν φροντίσει να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές στις θέσεις τους (Κύργιας, Παπαδόπουλος, Ελσνερ).

Η βασική διαφωνία που υπάρχει και απεδείχθη ανυπέρβλητη, είναι η αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους, με τον Αρη να προτείνει εξόφληση σε βάθος, τουλάχιστον, τριετίας και τους παίκτες να επιθυμούν μικρότερο διάστημα. Ο Παπαστεριανός, έχει λαμβάνειν 230 χιλιάδες ευρώ και ο Παπαζαχαρίας 200 χιλιάδες, οφειλές οι οποίες όπως φαίνεται τους στερούν τη συνέχιση της καριέρας τους στο «Κλ. Βικελίδης».

Αξίζει να σημειωθεί πως καμία κουβέντα δεν έγινε για τα χρήματα ενός νέου συμβολαίου, καθώς υπήρχε η διάθεση και από τους δύο για μείωση των αποδοχών τους, όμως το «κλειδί» ήταν οι «παλιές αμαρτίες».

Παπαζαχαρίας και Παπαστεριανός, μελετούν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους (ο πρώτος προσπαθεί να βρει στέγη σε Ουκρανία ή Ισραήλ και ο δεύτερος εξετάζει την προοπτική της  τουρκικής Καϊσερίσπορ) και εφόσον καταλήξουν, όπως όλα δείχνουν, θα καταθέσουν προσφυγή κατά του Αρη, θέλοντας να διασφαλίσουν τα χρήματά τους.

Εκτός Αρη, μένει και ο Νούνο Κοέλιο, του οποίου ο δανεισμός από τη Μπενφίκα έληξε και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.