Κοιτάζει προς το Ισραήλ ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας

Το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ αρχίζει να σκέφτεται ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός διαπιστώνει, κάθε μέρα που περνά, πως οι πιθανότητες να συνεχίσει στον Αρη μειώνονται και για το λόγο αυτό εξετάζει την οποιαδήποτε πιθανή προοπτική.

Η επικοινωνία του εκπροσώπου του με τη διοίκηση των κιτρίνων, για ανανέωση του συμβολαίου του, έμεινε στο επίπεδο της περασμένης εβδομάδας, επειδή ακριβώς διαπιστώθηκε "κόλλημα" στις διαπραγματεύσεις.

Οι δύο πλευρές εμμένουν στις θέσεις τους. Ο μεν Αρης δε δείχνει διατεθειμένος να παρεκκλίνει από τη σφιχτή οικονομική πολιτική, μη μπορώντας να προτείνει κάτι καλύτερο από το βάθος της πενταετίας για την εξόφληση των δεδουλευμένων (200.000 ευρώ), ο δε αθλητής αρνείται να επιμηκύνει τόσο πολύ την αντοχή του.

Τα ίδια, πάνω- κάτω, ισχύουν και για τον Μανώλη Παπαστεριανό, οπότε το ενδεχόμενο να δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, την Πέμπτη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, εάν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό τα δύο επόμενα 24ωρα, φαντάζει απίθανο.

Πηγή: novasports.gr