Αλλαγές στον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα

Τη στιγμή που ολοκληρώνεται η σύνθεση του τεχνικού τιμ για τη νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ, ήδη στην Τούμπα έχει αρχίσει η εκκαθάριση και η ανασύνθεση του έμψυχου δυναμικού.

Ο Τον Λόκχοφ ανακοινώθηκε ως βοηθός του Χουμπ Στέφενς, ενώ  Σταματόπουλος, πάλαι ποτέ βοηθός του Έβαλντ Λίνεν, είναι υποψήφιος για τη θέση του... συνεκτικού κρίκου μεταξύ διοίκησης και ομάδας.

Από την Τούμπα αποχωρούν οι Έτο, Κουμάλο, Σταφυλίδης. Όμως η έκπληξη φαίνεται να γίνεται με τον Φωτάκη, το συμβόλαιο του οποίου δε θα ανανεωθεί. Για τους τέσσερις προαναφερθέντες εκδόθηκε ενιαία ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, έχει αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Γιάννης Σκόνδρας του Ατρομήτου φιγουράρει στην κορυφή της λίστας και η μεταγραφή του παρουσιάζεται ως "κλεισμένη".

Στο στόχαστρο, επίσης, βρίσκονται και οι Σωκράτης Φυτανίδης και Αλέξανδρος Τζιόλης, οι οποίοι έχουν εγκριθεί από τον Στέφενς.

Πολύπλοκο είναι το θέμα της αποζημίωσης του Γιώργου Δώνη. Η υπόθεση εκδικάστηκε τη Δευτέρα ενώπιον επιτροπής της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της επιτροπής πρότεινε συμβιβασμό, κάτι που όμως δεν κατέστη εφικτό. Η απόφαση για τον πρώην προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται σε έναν περίπου μήνα.