Πράσινος και με τη βούλα ο Μπαιράμι

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επισήμως από σήμερα ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός μέσος, που βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε στους όρους της συνεργασίας του με την ΠΑΕ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1988 στην Πρίστινα της τότε Γιουγκοσλαβίας. Μετακόμισε σε μικρή ηλικία στη Σουηδία και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στην Κέπινγκ, ενώ το 2006 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του, για λογαριασμό της Έλφσμποργκ. Αγωνίστηκε στις εθνικές ομάδες νέων και ελπίδων της Σουηδίας και τον Ιανουάριο του 2010 έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική ανδρών, σε φιλικό απέναντι στο Ομάν. 

Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου μεταγράφηκε αντί 3.5 εκατ. ευρώ στην Τβέντε, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Ολλανδίας το 2011. Τη χρονιά που τελείωσε αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μονακό, με την οποία όμως είχε μόλις δέκα συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο Μπαϊράμι μετράει 18 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Σουηδίας, έχοντας πετύχει δύο γκολ.

πηγή: novasports.gr