Εμίρ Μπαϊράμι: Πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός

Ο Εμίρ Μπαϊράμι πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Η συμφωνία με την Τβέντε, όπου και ανήκουν τα δικαιώματά του είναι δεδομένη και αφορά τετραετές συμβόλαιο, με τους Ολλανδούς να μην εισπράττουν χρήματα αλλά να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 35% εφόσον έρθει πρόταση γι’ αυτόν τον πρώτο χρόνο. Ο Σουηδός με αλβανικές ρίζες ακραίος μεσοεπιθετικός δεν επηρεάζεται από τη χθεσινή απόφαση για μη αδειοδότηση της πράσινης ΠΑΕ, αφού και σε αυτή την περίπτωση θα είναι μία από τις τρεις μεταγραφές ξένων ή παικτών άνω των 24 ετών που μπορεί να κάνει η ομάδα.

Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα SportDay δεν επιβεβαίωσε μεν τη συμφωνία (άλλωστε ακόμη δεν έπεσαν οι υπογραφές), αλλά έκανε λόγο για πρόκληση και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό.

"Ας πούμε ότι το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μια σοβαρή πρόκληση", τόνισε και πρόσθεσε: "Είναι 22 Μαΐου και είμαι ακόμα παίκτης της Μονακό. Το γαλλικό πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Καταλαβαίνετε…".

Δεν έκρυψε ότι μίλησε με τον Έλληνα συμπαίκτη του στη Μονακό (όπου παίζει δανεικός), Γιώργο Τζαβέλλα. "Το πρωί μίλησα με τον Τζαβέλλα. Ήρθε και μου είπε "ξέρεις ότι είσαι πρωτοσέλιδο σε όλες τις ελληνικές εφημερίδες;". Με αιφνιδίασε. Δεν ρώτησα πολλές πληροφορίες, άλλωστε γνωρίζω από μόνος μου πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό", ανέφερε.

Ερωτηθείς αν η κρίση και όσα ακούγονται για το ελληνικό πρωτάθλημα τον προβληματίζουν, ο 25χρονος άσος απάντησε: "Ποιος λέει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι δυνατό; Στην Ολλανδία όταν έπαιζα ακούγαμε τα ονόματα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και τις θεωρούσαμε πολύ ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι πρόκληση όχι μόνο για μένα, αλλά για κάθε ποδοσφαιριστή στον κόσμο να παίξει σε μια ομάδα με τέτοιο όνομα και κύρος όπως ο Παναθηναϊκός".

Τέλος, για το αν υπάρχουν… ανταγωνιστές για την υπογραφή του, είπε: "Τα δικαιώματά μου ανήκουν στην Τβέντε. Αυτή ξέρει αν υπάρχει κάτι επιπλέον. Μη με ρωτάτε πότε θα γνωρίζω για το μέλλον μου. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε. Μπορεί να υπάρχει απόφαση σε λίγες μέρες, μπορεί και σε ένα μήνα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις με ακρίβεια τις εξελίξεις".

Πηγή: sport-fm.gr