Ξαναφοράει τα κιτρινόμαυρα ο Νίκος Γεωργέας

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και πάλι ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση. Ο έμπειρος αμυντικός επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στους κιτρινόμαυρους, προκειμένου να ηγηθεί της προσπάθειας αναγέννησης της ομάδας. Ο 35χρονος αμυντικός θα είναι ο αρχηγός της ΑΕΚ τη νέα σεζόν και θα προσπαθήσει να βοηθήσει και αυτός στην επίτευξη των στόχων.

Την περσινή σεζόν, ο Γεωργέας αγωνίστηκε στη Βέροια, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε συνομιλίες με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ, τις προηγούμενες ημέρες, όπου βρέθηκε η "χρυσή τομή" για την εκ νέου συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο Νίκος Γεωργέας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι γύρισε στην ΑΕΚ, στο σπίτι του όπως τόνισε. Ο 36χρονος άσος είπε ότι η Ένωση έζησε τη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του, αλλά πλέον βρίσκεται μπροστά σε κάτι πολύ μεγάλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Εκεί που έχω ζήσει τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου. Η χρονιά που πέρασε ήταν για την ΑΕΚ η χειρότερη στην ιστορία της. Εγινε δυστυχώς, αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας.

Ομως η ΑΕΚ ξεκινάει τώρα από το μηδέν με όραμα για κάτι πολύ μεγάλο. Όπως ταιριάζει στην ένδοξη ιστορία της. Ηθελα να είμαι μέλος της από την πρώτη στιγμή, στα δύσκολα και  να κλείσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα εδώ, στην οικογένειά μου".

Πηγή: novasports.gr