“Κλεισμένος” στην Μπαρτσελόνα φέρεται ο Νεϊμάρ

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θέλει να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την κακή πορεία στο Champions League της φετινής σεζόν.

Η ομάδα των μπλαουγκράνα θέλει να κάνει ανανέωση του ρόστερ και είναι μια... ανάσα από το να δώσει στους φιλάθλους της την ευχαρίστηση να δουν στην ίδια ομάδα τους Μέσι και Νεϊμάρ.

Η Μπαρτσελόνα είναι σε συζητήσεις με τη Σάντος για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, όμως, δημοσίευμα της Πέμπτης της ισπανικής εφημερίδας "Sport" εμφανίζει ως δεδομένη τη μετακίνηση στους Καταλανούς.

Ο 20χρονος επιθετικός της Σάντος, ο οποίος αυτή τη στιγμή θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο παγκοσμίως, θα περάσει τον Ατλαντικό κάνοντας το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα ενεργοποιηθεί το προσύμφωνο που έχει υπογράψει με τους μπλαουγκράνα από το Νοέμβριο του 2011.

Πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έστειλε δύο απεσταλμένους στη Βραζιλία προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του διεθνούς άσου στη Βασίλισσα έναντι οιουδήποτε τιμήματος, όμως φαίνεται ότι ήρθε δεύτερος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, παράγοντας της Μπαρτσελόνα βρίσκεται από χθες στη Βραζιλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, που θα φέρει τον Νεϊμάρ για τέσσερα χρόνια στη Βαρκελώνη με ετήσιες αποδοχές περίπου 7 εκατ. ευρώ, ενώ η Σάντος θα βάλει στα ταμεία της 45 εκατ. ευρώ.