Το απίθανο σενάριο που στέλνει στο Europa League τον Πανιώνιο!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να προταθεί στον Πανιώνιο μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης σεζόν μέσω του πρωταθλήματος της Superleague.

Η φημολογία γύρω από τη μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει κοπάσει ακόμη, αν και οι Γιαννιώτες έχουν διαψεύσει τις φήμες και έχουν διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Από την άλλη, ούτε ο νικητής του μπαράζ με την Ξάνθη, Παναθηναϊκός μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του σίγουρο... Ευρωπαίο, σε περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα δε λάβει αδειοδότηση. Αυτό συμβαίνει λόγω του εγγενούς χρέους της ΠΑΕ, μιας και δεν έχει διευκρινιστεί αν θα καλυφθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, αλλά και λόγω χρεών προς τρίτους εκτός Ελλάδος.

Ο... κλήρος, συνεπώς, πέφτει στην Ξάνθη. Ο προπονητής των Ακριτών, Νίκος Καραγεωργίου δεν ενθουσιάζεται από την προοπτική της ευρωπαϊκής συμμετοχής της ομάδας του. Συγκεκριμένα, εξήγησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4 το βράδυ της Τετάρτης ότι ο βαθμός δυσκολίας του ερχόμενου πρωταθλήματος είναι αυξημένος λόγω της αύξησης του αριθμού των ομάδων σε 18, αλλά και λόγω της πρώιμης έναρξης των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που θα επηρεάσει την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Συνεπώς, αν ο Νίκος Καραγεωργίου πείσει τον Χρήστο Πανόπουλο, η Ξάνθη να αρνηθεί την ευρωπαϊκή πρόσκληση, σειρά έχει ο όγδοος της τελικής κατάταξης, Πανιώνιος! Πραγματικά, από το πουθενά!