Πλέι-οφ: Τώρα όλοι βλέπουν Champions League!

"Τώρα δώσαμε νόημα στα πλέι-οφ και θα δούμε ωραία παιχνίδια", τόνισε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ και εν πολλοίς έχει δίκιο.

Οι δύο νίκες των γηπεδούχων της πρώτης αγωνιστικής, με το ίδιο, μάλιστα, σκορ, 2-1, "έβαλαν φωτιά" στη διαδικασία που θα καθορίσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της χώρας μας και κυρίως την ομάδα που θα ακολουθήσει τον Ολυμπιακό στο Champions League.

Πλέον, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ απώλεσε το πλεονέκτημα που του έδιναν οι τέσσερις βαθμοί, βάσει της διαφοράς βαθμών στην κανονική περίοδο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά εξακολουθεί να παραμένει πρώτος στη βαθμολογία. Όμως, πλέον, σε απόσταση αναπνοής ενός βαθμού ακολουθούν Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας από τρεις βαθμούς, ως... μποναμά των εμφανίσεών τους και των νικών της Τετάρτης. Ο πάλαι ποτέ δεύτερος Αστέρας Τρίπολης έχει μείνει τελευταίος, με μόλις δύο βαθμούς.

Απομένουν πέντε "καυτές" αγωνιστικές, με μπόλικο ενδιαφέρον. Την Κυριακή 19 Μαΐου, ο εμβρόντητος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (18:15) με μόνο στόχο τη νίκη για να αφήσει πίσω το κακό ξεκίνημα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα επιδιώξει να... ρεφάρει την ήττα στους Ζωσιμάδες με νίκη επί του Ατρομήτου, ο οποίος μπήκε πλέον για τα καλά στο παιχνίδι διεκδίκησης της δεύτερης θέσης.